BOEKEN DIE EUROPA GEBOUWD HEBBEN

CES LIVRES QUI ONT FAIT L’EUROPE
Datum
07.10 > 15.01.2017
Plaats
Bibliotheca Wittockiana Rue du Bemel 23, 1150 Woluwe-Saint-Pierre

Deze tentoonstelling verzamelt alle thema's van de moderne economie: sinds de Italiaanse republieken met hun commerciële en bancaire oorsprong tot de huidige economie. De tentoongestelde stukken worden gegroepeerd rond een parcours dat de bezoeker vergezelt doorheen zeven fundamentele thema's die vijf eeuwen omvatten van het menselijke denken rond democratie en economie in Europa. Alle boeken zijn originele uitgaven. Een groot aantal komt uit de bibliotheken van beroemde economisten ofwel zijn ze prachtvol ingebonden voor grote bibliofielen. Om dit actueel onderwerp te laten begrijpen wordt deze boekententoonstelling vergezeld door een belangrijke iconografische ondersteuning van manuscripten, gravures, portretten, foto's, beeldhouwwerken en diverse instrumenten.

Familie’s zondags, activiteit op reservatie 02/770.53.33

>Zondags 30 oktober, 13 en 27 november om 14u30.

Al spelende laat uw kinderen leren een budget te houden ofwel kies een spel waarin samenwerking en solidariteit u zullen verrassen.

Onze activiteiten zijn met een vieruurtje gevolgd en zijn in samenwerking met de educatieve portaalsite Wikifin.be angeboden.